Scenen i MONORAMA

Koncertsalen og scenen i MONORAMA har mange funktioner i løbet af året. Til hverdag tjener stedet som hyggerum og mødested for husets aktive musikere, eller som et godt sted at holde produktionsøvere for husets bands inden vigtige koncerter etc.

Omkring 20-25 gange om året er der koncert fra scenen, med alt fra to-tre bands der er gået sammen om en koncertaften til den årlige MONO GOES METAL Festival, som fylder huset til bristepunktet. Arrangørerne af koncerterne veksler mellem at være MONOs produktioner, Grobund Bandakademi's eller brugernes egne.

Koncertsalen bliver også brugt som foredragsrum f.eks. til når vi sammen med DMF og ORA arrangerer Musikerdagen Aarhus i huset.

Alle MONORAMAs brugere (dvs. medlemmer af MONO) har mulighed for at benytte koncertsalen gratis til koncerter, produktionsøvere, fotosessions eller lignende. Reservér datoen ved at udfylde og sende formularen i højre sideeller kontakt os for at høre nærmere.

Er du ikke medlem af MONO og dermed ikke bruger i MONORAMA, har du mulighed for at leje koncertsalen på specielle vilkår. Da koncertsalen ligger midt i øvehuset, hvor omkring 500 musikere holder til og arbejder, forbeholder vi os retten til at afvise visse ansøgere og arrangementstyper. Kontakt os og hør nærmere.

Priser:

► Medlemmer betaler 2000,- kr. i depositum ved koncertevents (produktionsøvere, fotosessions etc. kræver ikke depositum)

► Ikke-medlemmer betaler 2000,- kr. for leje, samt 5000,- kr. i depositum.

Koncertsalen er udstyret med fuldt PA, lys, bar, borde (tønder), stole og kan arrangeres efter koncertens type og størrelse.

Scenen er 9 x 5 meter og 53 cm høj. Trommepodiet er 3 x 2 meter. Der er plads til max. 150 publikummer i salen.