07.08.2020 PigeBEAT i MONORAMA

Stærke kvindelig artister fra den danske musikscene guider og inspirerer næste generation

Vi er en flok musikere som meget gerne vil vise jer hvordan man laver gode popsange, leger med lyde og lader musikken flyde, så den løfter taget og ender et sted i universet!

Vi synes det er sjovest at spille musik sammen, så er du pige mellem 13 – 20 år og vild med musik, så meld dig til pigebeat og spørg dine veninder om de ikke også gerne vil med.

Ved bootcampen i Aarhus er der 4 dygtige kvindelige banddoktorer, som vil vise dig og andre piger hvordan man skriver musik og hurtigt får det til at lyde godt sammen. Du får oplevelsen af at spille i et band og du vil måske også blive bedt om at spille på andre instrumenter såsom trommesæt, elbas, elguitar med mere.

Banddoktorerne skriver deres egen musik, der strækker sig lige fra lækkert popmusik til eksperimenterende improvisationsmusik. pigeBEAT vil sørge for, så vidt det er muligt, at man er på hold med andre i samme alder.

De 5 banddoktorer i Aarhus er Marie Frank, Nanna Schannong, Maria Dybbroe og Sara Mouritzen.

*Pris*
400 kr for alle tre dage inklusiv aftensmad tirsdag aften og snacks/frugt alle dage.

Du skal selv huske frokostmad og drikkelse. Har du et yndlingsinstrument, så tag det meget gerne med ⯑ Alle musiklokalerne er fuldt udstyret med instrumenter, men det er altid sjovere at spille på ens eget.