Nyt fra MONO i juni 2015

MER’ MONITOR! 25 på gaden og online • MUSIKERDAG 2015 i MONORAMA • Københavnske bookere gav gode råd • LIVE CAMP fejrer vækstlaget på SMUKFEST • MONORAMA Live Sessions: Et nyt værktøj til bands • UHØRT er vækstlagets egen store festival.

 

MER’ MONITOR! 25 på gaden og online

MONOs landsdækkende vækstlagsmagasin, med fokus på at afdække viden, erfaringer og nyheder i omkring musikbranchen set fra et vækstlagsperspektiv, runder et skarpt hjørne. Mød denne gang Esben Halkier, initiativtager til Thy Music Collective, som for alvor har sat den nordvestjyske udkant på det musikalske danmarkskort. Mød også Rasmus Stolberg fra landets måske nok mest innovative band, Efterklang. Og få et indblik i hvad TIGER-kæden laver i den danske musikbranche + meget mere.

God fornøjelse.

Læs med online på http://issuu.com/riccoandie/docs/mer___monitor__25

MUSIKERDAG 2015 i MONORAMA

Den 17. september 2015 har vi tænkt os at kræse om dig og dit band. Vi er gået sammen med DMF, ORA, MONOSound og en række andre aktører om at servere et par trin i karrierestigen for jer. Alt fra at få formstøbt et par ørepropper til rabatpris, over at få snakket om jeres materiale med en kyndig branchepersonlighed, til at få underholdende tricks til jeres sceneoptræden fra coach Kristian Koch.

Mød bl.a. Søren Balsner (Carpark North), Anders Bøtter (DRP3 og P6Beat), Stefan Facius (Heartbeat Music), Signe Tobiasen (Nelson Can og Like A Can Of Beans Records), Jesper Mardahl (Promus), Marie Fisker (Musiker/komponist) og en lang række andre musikaktører.

Skriv den 17. september i kalenderen. Vi starter kl. 16:30 og der er gratis adgang.

Følg med på www.mono.dk for tilmeldinger og opdateringer

Københavnske bookere gav gode råd

Da MONO i midten af maj var vært for et DMF arrangement om bookere og spillejobs, blev der rundhåndet serveret gode råd til de fremmødte. Bare det at sætte sig ind i en travl bookers hverdag, kan hjælpe dig på vej til bedre at trænge igennem til dem. Denne aften var der besøg fra IDEALBAR (VEGA), HUSET, RUST og BETA. Det overordnede budskab var: GØR DIG UMAGE…

Du kan læse en række af aftenens gode råd ved at følge dette link:

http://mono.dk/

LIVE CAMP fejrer vækstlaget på SMUKFEST

Vanen tro lægger Smukfest i Skanderborg ud med en fejring af vækstlaget. Det sker under opvarmningsdagene på teltområdet KærligHeden, hvor LIVE CAMP finder sted. Søndag og mandag får 16 bands chancen, udvalgt af aktører fra den danske musikbranche, mens otte finalister i Karrierekanonen dyster om de tre vinderpladser tirsdag. Vinderne kåres live i P3 fra Smukfest om onsdagen. To bands fra opvarmningsdagene får direkte adgang til Smukfests store scener via LIVE CAMPS Udvalgte og TAK Rock.

LIVE CAMP finder sted i dagene fra d. 2.-4. august 2015.

Er du ikke tilstede, kan koncerterne streames. Se mere på www.smukfest.dk

MONORAMA LIVE SESSIONS: Et nyt værktøj til bands

I weekenden d. 6.-7. juni 2015 løber første udgave af MONORAMA LIVE SESSIONS af stablen. Det foregår i Studiet i MONORAMA. Fire bands får lavet professionelle videoproduktioner, og får dermed et ekstra værktøj til at trænge i gennem til den bredere offentlighed. Det er en opgradering af den klassiske demopræsentation, hvor man her præsenterer sig direkte i lyd, billeder og ord.

Læs mere om tiltaget på http://mono.dk og følg med på facebook og nyhedsbrevet for næste runde, hvor du og bandet kan være med.

UHØRT er vækstlagets egen store festival

MONO er partner i vækstlagsfestivalen UHØRT på Refshalen i København. 40 bands og solister, på tre scener og 3000 festivalgæster er ingredienserne, når portene åbnes den anden weekend i august. Og musikerne får ikke blot mulighed for at præsentere sig for et lydhørt publikum, de bliver også fuldt tæt af coaches og branchefolk, som giver feedback og gode råd fremadrettet.

UHØRT 2015 fra 8. til 9. august på Refshaleøen i Kbh.

Se mere på www.uhoert.dk

Pas på MONORAMA

Husk at passe godt på huset, bl.a. ved ALTID at lukke dørene efter dig.

 

Opdatér dine oplysninger

Har du fået ny email, tlf.nr. eller adresse, så send lige en infomail til os. Har I fået nye medlemmer i bandet og/eller modtager dine bandmedlemmer ikke denne nyhedsmail, så mangler vi korrekte oplysninger. Send straks ny email eller få medlemmet selv til at sende til mono@mono.dk