Nyt fra MONO januar 2018

MONO GOES METAL Festival 2018 – 10 år i undergrunden • Rock The Region-turnéen søger bands til 2018-udgaven • Meet The Festivals – Mød bookingansvarlige fra en lang række danske festivaler • MONO i Stereo på RADAR – ansøg om spillejob • Waxies inviterer originalmusikken indenfor • Karrierekanonen 2018 – søg nu • Skab Musikken i Folkeskolen • ’Streaming gav Gregers sit gennembrud i Sydkorea’ og andet godt fra Mer’ Monitor! 34

 

MONO GOES METAL Festival 2018 – 10 år i undergrunden

Det er nu 10. gang at MONOs succesfulde metal event MONO Goes Metal Festival finder sted. Det sker som altid i øvehuset MONORAMA, proppet til bristepunktet med dedikerede hardrock og metalfans fra nær og fjern. Vores helt egen metalaficionado Leifur, har naturligvis booket et varieret program af det mest interessante nye hardrock og metal der kan findes i Dk og det nære udland i øjeblikket, så glæd dig.

Se mere om programmet på www.mono.dk og https://www.facebook.com/events/253127931764069/

***

Rock The Region-turnéen søger bands/artister til 2018-udgaven

Talent- og udviklingsforløbet Rock The Region tager endnu engang på turné i det midtjyske og på SPOT Festival. I 2018 er det første år uden Aarhus2017 som partner og økonomisk støtte, derfor er der enkelte elementer som udgår. Turnéen og showcasen på SPOT Festivalen er dog helt uomgængelig, så det er naturligvis med i 2018. Derudover starter forløbet ud med DIY Basic workshoppen, hvor deltagerne kommer til at arbejde med den kommunikations- og branchemæssige del af det at være artist og band.

Ansøg Rock The Region inden d. 17. februar via linket: Ansøg Rock The Region 2018

Se mere på http://www.mono.dk/projekter/rock-the-region og www.facebook.com/rocktheregiondk

***

Meet The Festivals – Mød bookingansvarlige fra en lang række danske festivaler

Promus inviterer igen til deres velbesøgte speed meetings-event og kan nu åbne for ansøgningerne til "Meet The Festivals", der finder sted torsdag d. 8. februar, kl. 17:00 på Promus. Mød bl.a. bookere fra Roskilde Festival, Northside, Uhørt, Danmarks Grimmeste,  Smukfest m.fl. Bliver du og bandet inviteret indenfor, så får I 9 min. til at præsentere jer for et udvalg af bookere. Det er dog vigtigt at I gør op med jer selv hvilke festivaler i er parate til at indgå samarbejde med.

Se mere på Meet The Festivals - få kontakt til festivalerne

Ansøgningsskema fås ved at skrive til mono@mono.dk / Frist er d. 29. januar 2018.

***

MONO i Stereo på RADAR – ansøg om spillejob

MONO i Stereo er foreningens store koncertaften på spillestedet RADAR. Her præsenteres artister og bands, som er målrettet i deres arbejde med musikken. Dvs. arbejder på at udvikle et godt udtryk på scenen, målrettet SoMe-arbejde omkring sig selv og koncerten, samt kan bruge koncerten til at udvikle deres profil. Hvis det er noget for dig og bandet, så send os materiale inden d. 29. januar. Årets første MONO i Stereo finder sted fredag d. 23. marts 2018. Med koncerten følger en endags SoMe-workshop på RADAR.

Send materiale: links til musik og profil, kort pressetekst, billede og kontaktoplysninger til mono@mono.dk

Ansøgningsfrist er d. 29. januar 2018 kl. 12:00

***

Waxies inviterer originalmusikken indenfor

Den irske pub Waxies i Aarhus midtby vil i 2018 byde originalmusikken indenfor. Stedet har en lang tradition med livemusik og standup, men hidtil har der været fokus på covermusik. Originalmusikken får i første omgang plads på torsdage, men med mulighed for at blive hyret ind på weekenddage, hvor stedet er fyldt og dermed mulighed for at spille sig ind på nye lyttere.

Interesseret, så send materiale: links, kort tekst, billede etc. til mail@waxies.dk – løbende ansøgninger.

***

Karrierekanonen 2018 – søg nu

Vil du følge i fodsporene på navne som The Minds of 99, Katinka, Djämes Braun, Dør nr. 13 og Vild $mith? Vil du gerne spilles på P3 og P6 BEAT, spille på SPOT Festival og Smukfest, og få skræddersyet talentudvikling til dig og dit band? Så er det nu du skal spidse ører! Karrierekanonens jury sidder klar til at finde de 12, der skal igennem talentudviklingsforløbet i år, hvor tre vindere i starten af august vil blive kåret på Smukfest.

Opret en profil inden d. 31. januar, så er du med i puljen: https://www.dr.dk/musik/karrierekanonen/profile/create 

***

Skab Musikken i Folkeskolen

Siden 2014 har MONO, i samarbejde med B&U, Aarhus kommune, tilbudt musikforløb til musikinteresserede elever i folkeskolen. Forløbet Skab Musikken er rettet mod valgfag og fritidstilbud, og er en introduktion til musikkens produktionsvej: fra idé til scene. Aftalen er nu forlænget, hvilket betyder at vi også i 2018 kan byde skoler og fritidstilbud indenfor i MONORAMA. Er du selv musiklærer eller har du kontakt til folkeskolen, så hjælp os med at sprede ordet. Skab Musikken og MONOs øvrige tilbud til folkeskolen kan tjekkes ud her:

Se mere på http://www.mono.dk/projekter/skab-musikken

***

’Streaming gav Gregers sit gennembrud i Sydkorea’ og andet fra Mer’ Monitor! 34

Streamingplatforme og playlister er et must for musikere, der vil ud til nye lyttere. Derfor har MONO i seneste nummer af Mer’ Monitor! rettet fokus på emnerne, for at give dig bedre indsigt i mulighederne og hvad den rette brug rent faktisk kan udrettet. Tjek f.eks. artiklen om Gregers Mogstad, en 25-årig musiker fra Aalborg, som via streaming og godt DIY-arbejde, har fået hul igennem til det sydkoreanske musikmarked.

Se mere her: Streaming gav Gregers sit gennembrud i Sydkorea