Rock The Region ATLAS slutter Aarhus2017

Copy of Gruppe1Det europæiske kulturhovedstadsår under titlen Aarhus2017 er ved at nå sin ende. Derfor er der lagt op til en storslået fejring i byen lørdag d. 9. december. MONO og partnere byder ind med Rock The Region i et ekstraordinært setup på ATLAS.

Læs mere

MONORAMA Rocks 2017 inviterer til fest

M Rocks 2017MONORAMA Rocks er tilbage med en aften fuld af musik fra husets bands, med fest og godt selskab. Det er din chance for at møde nogle af husets andre musikere - hvem ved hvad der kan ske!

Læs mere

SPOT Festival: En trædesten, ikke et endemål

SPOTFestDen årlige SPOT Festival i Aarhus er en vigtig milepæl i de fleste hjemlige artisters karriereplaner, men der er sket meget siden de første demobånd ankom i konvolutter til SPOT sekretariatet i 1990'erne. Som optakt til den 25. udgave, der løber af stablen i 2018, ser vi her tilbage på en snak med chefbooker, Esben Marcher, fra sidste år om hvad der egentlig skal til for at blive taget i betragtning – og ikke mindst, at få noget med fra festivalen.

Læs mere

Dør Nr. 13: I højt tempo

DørNr.13 Jesper CallesenDør Nr. 13 var blandt de tre vindere af Karrierekanonen 2016. I år var de så tilbage på P3 og vi tog en snak med dem om det seneste år med karriereplaner, spillejobs og singler.

Læs mere