Spillejob RADAR med MONO

RADARSpillestedet RADAR og Musikforeningen MONO er igennem en lang årrække samarbejdet om at præsentere stærke nye bands og artister. Sådan bliver det også i 2018, hvor første koncertaften er planlagt. Nu kan du og bandet søge om en plads til koncerten.

Læs mere

Streaming gav Gregers sit gennembrud i Sydkorea!

Gregers 3 previewStreamingplatforme og airplaymonitorering gør hele verden til et potentielt marked – også for upcoming artister der jagter gennembruddet. Det er den 25-årige nordjyske sangskriver og artist, Gregers Mogstad, et lysende eksempel på med 2 millioner streams i Sydkorea. Mer’ Monitor! har denne gang talt med den unge musiker om det at finde sit publikum som DIY artist.

Læs mere

Meet The Festivals - kontakt til festivalerne

meet the talent

Promus "skruer" nu lidt op for deres velkendte og velbesøgte speed meetings-event, og kan nu åbne for ansøgningerne til "Meet The Festivals", der finder sted torsdag d. 8. februar, kl. 17:00 på Promus. Mød bl.a. bookere fra Roskilde Festival, Northside, Uhørt, Danmarks Grimmeste, Musik i Lejet, Smukfest og Aarhus Volume!

Læs mere

Waxies byder originalmusikken indenfor

musicDen irske pub Waxies i Aarhus midtby har i mange år præsenteret covermusik og stand-up for sine mange gæster - og med stor succes. Nu skal også originalmusikken på programmet og her kommer du og bandet ind i billedet.

Læs mere