Ansøg om showcase SPOT Festival 2020

ANYA i Scandinavian Congress Center 110518 fotos af Kim Matthai Leland 07 1SPOT Festival har åben for ansøgninger til 2020-udgaven. SPOT er nordens største showcase- og branchefestival for ny musik og et helt unikt udstillingsvindue, når karrieren skal skrues op til næste niveau.

Læs mere

Mer’ Monitor! 10 år og 40 udgaver

Mer Monitor 40 forsideI 2009 balancerede musikbranchen en ukbekvem linedans mellem fortid og fremtid. Alt var under opbrud og mange forstod ikke situationen. Men nogle så muligheder og 'den nye musikbranche' tog form. Mer' Monitor! har været med lige siden.

Læs mere

Kend Din Musikby Musikerdagen i MONORAMA

JM foto maj 2019Aarhus satser på musikken - og i en sådan grad at byen har en høj international anseelse. På Musikerdag Aarhus 2019 i MONORAMA kan du lære din musikby at kende - og det kan faktisk gøre en forskel for din karriere. 

Læs mere

Lydmor til Artist talk Musikerdag i MONORAMA

Lydmor by NealMcQueen 1506web'I øjeblikket kulminerer de sidste 10 års arbejde for Lydmor'. Sådan lyder indledningen til pressemeddelelsen for en af landets mest interessante kunstnere  i øjeblikket. På Musikerdag fortæller Jenny Rossander aka Lydmor og hendes manager Stefan Facius om rejsen.

Læs mere