MUSIKERDAG Aarhus 2017 - mere ud af musikken!

CarstenHolmMød folk som Carsten Holm (P6 Beat), Sebastian Wolff (Kellermensch), Carsten Heller (Producer), Steffen Westmark (The Blue Van, Peppermint B), Morten Rygaard (Fotograf / Videofotograf) og mange flere. Musikerdag Aarhus 2017 er til dig og bandet, der vil have mest mulig ud af arbejdet med musikken.

Læs mere

Stærke navne til MONO i Stereo d. 21. september

Monoistereo2017Indie Pop, electropop og pop med store armbevægelser. Under alle omstændigheder skal du opleve pop/rock i moderne aftapning og på tre forskellige måder, når MONO er tilbage på spillestedet RADAR med showcasen MONO i Stereo.

Læs mere

MONORAMA Rocks rocker for fjerde gang

DSC00228Skal det nyeste materiale testes, trænger I til at komme på scenen eller har I bare lyst til at feste med en række af husets andre bands og musikere, så tilmeld jer MONORAMA Rocks 2017. Tilmeldingslisten er åben og det er først-til-mølle!

Læs mere

Soundcloud overlever

SoundCloud

Har du dine samlede værker liggende på musiktjenesten Soundcloud, så har du måske været urolig for tjenestens fremtid. Nu kan du ånde lettet op.

Læs mere

Skal du og bandet Plekter-tour?

Plekter EF17 700x300

Vil du og bandet på landevejen i løbet af efteråret, så var Plekter-touren måske et sted at starte. Spil en koncert på hjemmebane i egen by og en på udebane et sted i landet.

Læs mere