Rock The Region Legacy show ATLAS

RTR2019 FB event Legacy v4En helt specielaften er nu blevet tilføjet til Rock The Region-kalenderen i år, nemlig et Legacy Show på spillestedet ATLAS. Det sker i samarbejde med Fonden Voxhall og Europæisk Kulturregion under festivalen 'Genopdag' lørdag d. 1. juni.

Læs mere

Oppenheimer Festival har åbnet for ansøgninger

Oppenheimer2019

Oppenheimer Festival har offentliggjort årets festival på RADAR d. 12. september, hvor der skal sættes fokus på fem artsiter. Søg senest d. 23. april, og få muligheden for at ekstra opmærksomhed fra publikum og udvalgte branchefolk.

Læs mere

Vibstock Festival søger bands

Stemning sceneVil du og bandet ud for at møde nye publikummer, så bør Vibstock Festival være med på tourplanen. Vibstock Festival er en todages nonprofit festival med fokus på upcoming musik, og lige nu er der åben for ansøgninger.

Læs mere

Nyt team bag MONO Goes Metal i Mølleparken til sommer

MGMpanel

Understrøm har netop offentliggjort arrangørerne bag festivalen, som finder sted i løbet af festugen i september måned.  Musikforeningen MONO med MONO Goes Metal er med for fjerde gang, hvilket betyder endnu en omgang med ’12 timers metal – fra middag til midnat’.  Denne gang med et helt nyt bookingteam.

Læs mere