MONORAMA Rockede for vildt

M RocksDen årlige MONORAMA Rocks indtog huset lørdag aften, og der var som altid et varieret program og spændende overraskelser. Blandt de helt nye navne var bandet We The Moon (billedet), som man kan glæde sig til, når de lanceres til den bredere offentlighed i den kommende tid.

 

Hvem gemmer sig bag de mange døre i MONORAMA? Noget af svaret finder du på den årlige MONORAMA Rocks, hvor 10 af husets bands viser sig frem på scenen. 

"Der er selvfølgelig flere en 10 bands i MONORAMA, men det er grænsen vi har sat, for at publikum og crew kan følge med. Det giver os dog et rigtig godt og varieret billede af musikken der bliver skabt i huset i løbet af året - og der var virkelig noget at komme efter i år", forklarer Daglig leder, Ricco Andie Jensen.

Det blev dog i sidste ende kun til otte optrædener, da Cáninus måtte melde fra pga. sygdom, og Temporize manglede to medlemmer, som var strandet i en lufthavn i New York.

En af aftens helt store overraskelser, var det nye band We The Moon (billedet). Bandet spillede deres første koncert, men de er bestemt ikke nybegyndere. Om kort tid lancerer bandet sig selv,  med single og video, så hold øje med dem. Rumænske Ioana Opris med band lagde ud med en lækker omgang tilbagelænet pop, og løbet af aften var flere stærke kendinge på scene som Smiling Chairs og Trees In Toronto.

Tak for en god aften - vi gør det hele igen.