Otte afslag der vil inspirere dig til ikke at give op

U2 MOJO 254 770

Afslag og kritik er en del af spillet, når man som ung ambitions artist eller band vil frem i verden. Det vigtige er dog ikke at give op. Det kan artister som Madonna, U2, Dave Grohl og Nirvana skrive under på.

"I don't feel that she is ready yet, but I do hear the basis for a strong artist". Sådan lød et afslag tidligt i Madonnas karriere. Vi kender alle historien om hvordan det er gået for Madonna sidenhen. Afslaget gav måske endda ekstra brændstof til en artist med ambition og drive, og som gik hen og blev den bedst sælgende kvindelige kunstner nogensinde. 

RejectionletterAfslaget som Madonna sendte fik hende ikke til at give op. Hun underskrev kort efter aftale med Sire, og i 1984 udgav hun 'Like A Virgin' og røg til tops internationalt. 

De otte afslag vises frem på BBC Musics side og inkluderer bands som U2, Nirvana, Nina Simone og Nick Cave. De er alle en del af en ny serie præsenteret af Nile Rodgers med titlen 'How to make it in the music industry', der sætter fokus på nogle af de mange udfordringer en kunstner kommer ud for, i forsøget på at skabe sig et navn.

Se mere på https://www.bbc.co.uk/music/articles/a9d7e634-e60a-42fb-9381-51b3e9561ef4