Waxies byder originalmusikken indenfor

musicDen irske pub Waxies i Aarhus midtby har i mange år præsenteret covermusik og stand-up for sine mange gæster - og med stor succes. Nu skal også originalmusikken på programmet og her kommer du og bandet ind i billedet.

Rigtig mange musikere stifter i deres karriere bekendtskab med både cover og originalmusikken. Covermusikken finder vej til privatarrangementer og i bar og diskoteksmiljøet, og der er for det mest en hyre involveret i det. Originalmusikken derimod har sværer betingelser i netop det miljø, og det giver måske sig selv, for er man i byen vil man gerne have musik at skråle med på og danse til. Dette gælder ikke mindst for gæsterne på Waxies.

Men, hvorfor ikke prøve den originale musik af på publikum? Sådan tænker man på Waxies, så derfor byder baren i 2018 indenfor til artister og bands med egne kompositioner på sætlisten. Umiddelbart lægger folkene bag Waxies op til at gøre torsdage til aftener med originalmusik, men med mulighed for at spille sig ind på weekenddagene.

Der er altså mulighed for at bane sig vej til et stort nyt publikum i byen, og skulle du og bandet have mod på tage udfordringen op, så skynd dig at tage kontakt.

Send lidt info om bandet, kontaktinfo, billede og ikke mindst, link til online profil og lyttemateriale til mail@waxies.dk