Meet The Festivals - kontakt til festivalerne

meet the talent

Promus "skruer" nu lidt op for deres velkendte og velbesøgte speed meetings-event, og kan nu åbne for ansøgningerne til "Meet The Festivals", der finder sted torsdag d. 8. februar, kl. 17:00 på Promus. Mød bl.a. bookere fra Roskilde Festival, Northside, Uhørt, Danmarks Grimmeste, Musik i Lejet, Smukfest og Aarhus Volume!

Promus har de sidste par år kørt en række store speed-meetings-sessions under overskrifterne, "Meet The Talent" og "Meet The Music Supervisors" på matriklen, Vester Allé 15, og især under SPOT Festivalen.

Her har både danske og internationale branchefolk, samt nye bands og artister fået rig mulighed for at netværke og præsentere sig i "aftalte rammer".

At det er en god måde at få skabt nye kontakter til musikbranchen, og i det hele taget at lære nye folk at kende på, er der vist ingen tvivl om. Så derfor udvider Promus nu rammerne, og har inviteret en lang række af bookerne fra de festivaler herhjemme, der også har et skarpt øre på de nye talenter, med på den kommende "Meet The Festivals".

"Meet The Festivals" går altså al sin rørende enkelthed ud på, at du nu også får mulighed for præsentere og pitche din musik til et stærkt panel af danske festivalbookere.

På samme måde som under vores øvrige speed-meetings sættes der en tidsplan op og så er der 9 min. til hver deltager.

Indtil videre vil der være deltagelse fra:

Albert Helmig - Aarhus Volume

Mikkel Xavier - Smukfest

Kim Ambrosius - Roskilde Festival

John Fogde - Northside

Aage Stockholm - Danmarks Grimmeste

Søren Juncker - Musik I Lejet.

Piet Bendtsen - Uhørt

Kom til ”Meet The Festivals”-speed-meetings på Promus, torsdag d. 8. februar fra kl. 17:00 – 19:00. - så send et par linjer om dit band/projekt, samt links til din musik, til info@promus.dk - skriv også gerne hvem du gerne vil mødes med. Få ansøgningsskema ved at skrive til mono@mono.dk 

Vigtigt! Demoer, projekter, bands m.v. skal ha' et professionelt niveau! Der er rent faktisk en mulighed for at komme til at spille på en eller flere af festivalerne, så gør op med jer selv om I er klar!

Aftaler m.v. er efter "først-til-mølle", og vi forbeholder os ret til at afvise tilmeldinger.

Der er deadline for tilmeldinger, mandag d. 29. januar 2018 - kl. 12:00.