Spillejob RADAR med MONO

RADARSpillestedet RADAR og Musikforeningen MONO er igennem en lang årrække samarbejdet om at præsentere stærke nye bands og artister. Sådan bliver det også i 2018, hvor første koncertaften er planlagt. Nu kan du og bandet søge om en plads til koncerten.

MONO i Stereo har eksisteret siden 2005 og er foreningens faste showcase-platform på RADAR. Den skarpe iagtager vil selvfølgelig hurtigt gennemskue, at RADAR ikke har eksisteret siden 2005. Det er selvfølgelig rigtigt. I 2005 hed spillestedet Musikcafeen og havde til huset i Mejlgade, men det ændrer ikke på vores gode, lange samarbejde med spillestedet og folkene bag.

MONO i Stereo er foreningens præsentation af stærke upcomingbands/artister, med lige det ekstra der skal til, for at få mest mulig ud af koncerten. Vi præsenterer vanligt tre-fire navne på en showcase aften, som i foråret kommer til at ligge en fredag. Kriterierne for udvælgelse er, at musikken er selvkomponeret, at bandet arbejder seriøst, og at man arbejder målrettet med sociale medier for at styrke sin profil. 

For at styrke det sidstnævnte mest muligt og for at bakke op om en god koncertaften, tilbyder vi forud for koncerten - i samarbejde med RADAR - en SoMe-workshop for de tre udvalgte bands. På workshoppen arbejder vi målrettet med de enkeltes profiler og ikke mindst, som case, promotion frem mod koncerten på RADAR.

Har du og bandet mod på at blive en del af MONO i Stereo fredag d. 23. marts, så send materiale til MONO.

Send: links til lyttemateriale, kort pressetekst/bio, billede, samt links til primære online profiler. Send det hele til mono@mono.dk - Emnefelt: MONO i Stereo.

Deadline for at søge er: mandag d. 29. januar 2018.