Karrierekanonen 2018 venter ny musik

upload artikelSkal du med i kapløbet om det store gennembrud, lige i hælene på The Minds of 99, Katinka, Dør nr. 13 og Djämes Braun, så er det nu du skal uploade din bedste musik til Karrierekanonen.

Den skarpe jury, der består af folk fra Smukfest, Bandakademiet og P3/P6 Beat, sidder klar til at modtage dynger af nyt dansk musik fra håbefulde artister. Den 31. januar går de igang, og opgaven er klar: find 12 navne, der skal udgøre hovedfeltet til Karrierekanonen 2018.

Her er alt hvad du skal vide, hvis du vil deltage i KarriereKanonen 2018:

HVAD SKAL JEG GØRE?

- Opret en profil og en kunstnerside her og upload din musik inden d. 31. januar 2018.

- Har du allerede en kunstnerside, så skal du bare sørge for at den musik, som du vil have juryen skal lytte til, er uploadet inden 31. januar 2018.

- Al musik er velkommen, men som altid skal du eje alle rettighederne til musikken selv. Det betyder ingen covers, lånte tekster, sang over andres numre eller ikke-godkendte samples.

- Al musik uploadet mellem 1. februar 2017 og 31. januar 2018 er i betragtning til at deltage i KarriereKanonen 2018.

HVAD KAN JEG VINDE?

Alle 12 udvalgte modtager rådgivning om deres musik og får deres egen showcasekoncert på SPOT Festival. Efter SPOT Festival går otte navne videre til finalen på Smukfest, og i månederne op til denne koncert modtager de otte finalister et mere fokuseret forløb med Bandakademiet . Efter finalen på Smukfest bliver der kåret tre vindere. De får airplay på P3 og/eller P6 BEAT, et skræddersyet forløb hos Bandakademiet og deres egen koncert på Smukfest i 2019 på en af de store scener.

HVORNÅR OFFENTLIGGØRES DE 12 UDVALGTE?

De 12 udvalgte offentliggøres i marts 2018 på P3 og P6 BEAT, dr.dk/kanon og KarriereKanonens facebookside.