Rock The Region er klar med ny ansøgningsrunde

RTR SPOTKarriereplatformen Rock The Region har de seneste to år budt på succesfulde turnéer i det midtjyske og velbesøgte showcases på SPOT Festivalen. Nu er ansøgningsrunden til 2018-udgaven åben.    

Er det i 2018 at du og bandet skal ud til et bredere publikum, så var det måske en idé at tilmelde sig Rock The Region? Spil en masse koncerter på kort tid, bliv mere synlig online, får viden fra erfarende branchefolk og få en showcase på SPOT Festival, når Rock The Region er med for tredje gang. 

Rock The Region er udviklet i tæt samarbejde med seks af regionens stærke musikfællesskaber og med tilknytning til Promus - Musiknetværket i Aarhus, SPOT Festival og DMF. Dette giver samlet set en solid platform at tage afsæt fra, når man sigter mod næste skridt i karrieren. 

Hemmeligheden bag projektets succes er dog, at de udvalgte bands og artister skaber et stærkt fællesskab sammen og med hele crewet bag. Erfaringen er, at selv om hvert band og artist har deres egne målsætninger, så giver det fællesskab der skabes det bedst tænkelige afsæt for hver enkelt band. Det styrker motivationen, man får feedback fra ligesindede og ikke mindst, et større publikum at spille for. 

En vigtig del af projektet er, at styrke musikerne i at agere professionelt omkring bandet. Derfor er der fokus på emner som rettigheder, streaming, sociale medier og ikke mindst, på det at lære branchens aktører at kende. Der vil være fokus på praktisk anvendelige redskaber, som bandet kan tage i brug med det samme - mens vi er i fuld gang med projektet.

Ansøgningsrunden til 2018-udgaven er startet og løber frem til den 18. februar.

Ansøgningen sker ved at læse, udfylde og sende formularen via dette link: http://bit.ly/2mDPwsi

Se mere om Rock The Region her: http://www.mono.dk/projekter/rock-the-region eller på www.facebook.com/rocktheregiondk