Kom til høring om Musikbranchen i Aarhus - 21. februar!

Musikskaberarbejdspladser

Den aarhusianske musikbranche er 1,8 mia kr. værd. Det viste en undersøgelse som Music City Aarhus stod bag i 2016. Musik har et kæmpe potentiale i byen, og nu inviterer Promus til høring om byens musikbranche.

Musikbranchen i Aarhus er ikke alene en god forretning, der i 2015 omsatte for 1,8 mia. DKK, den beskæftiger også omkring 1.200 fuldtidsansatte.

Undersøgelse fra 2016 var med til at åbne op for forståelsen af, at musik er mere end hvad der foregår på spillesteder og festivaler, og dette momentum ønsker Music City Aarhus som branchenetværk selvfølgelig at udnytte.

Stor interesse for musikkens potentiale

Faktisk har interessen aldrig været større for dette komplekse område fra politisk side, som nu. Det kom tydeligt frem under Music City Aarhus’ ”musikkens vælgermøde” i oktober hvor samtlige byrådspolitikere og rådmand udtrykte opbakning til erhvervsrettede initiativer, og ikke mindst i Borgmesterens nytårsskriv, Aarhus Effekten 2018, hvor der var afsat to hele sider med overskriften ”Musik Skaber Arbejdspladser”

I samarbejde med Borgmesterens Afdeling, Kulturforvaltningen og Kaospiloterne, har Music City Aarhus og Promus hermed fornøjelsen af, at invitere til den kommende netværkssession, Høring om Musikbranchen i Aarhus med fokus på udfordringer og nye muligheder for vækst.

Dato: Onsdag d. 21. februar – 14:00 – 17:00
Sted: Black Box i Sydhavnen, Jægergaardsgade 154, Aarhus C

Læs mere om baggrund, oplægsholdere og programmet her: http://www.promus.dk/Nyheder.asp?AjrDcmntId=895
Tilmelding her: https://doodle.com/poll/dqgzthxaz7qgdfv7 - eller bare send en mail til info@promus.dk