Rock The Region 2018 tour med seks udvalgte

0519 RTR FB cover v4Der er lagt i ovnen til seks intense koncertaftener, når Rock The Region-turnéen rammer seks byer i Region Midtjylland i april og maj. Årets udvalgte artister er på plads, og der er både stonerrock, hiphop, elektronisk og popmusik på programmet.

Partnergruppen bag Rock The Region melder nu klar med de seks udvalgte, som skal rocke regionen frem mod SPOT Festivalen 2018. Foran venter et intenst program, hvor musikerne skal i arbejdstøjet, inden de rammer spillestederne i seks byer i regionen.

ROCK THE REGION tog første tur i foråret 2016, hvor fem bands fik skærpet deres karriereplanlægning, kom på turné i regionen og fik en showcase på årets SPOT Festival. I 2017 tog turnéen endnu et nyk op, med en ekstra by og ny partner.

2017 blev det helt store år for Rock The Region, som en del af det officielle program under Aarhus 2017 - Europæisk kulturhovedstad. Masser af publikummer på spillestederne, nye lyttere online og et stærkt fællesskab blandt musikere og crew, gjorde forløbet til en stor succes. I år står vi på egne ben for første gang, ikke mindst økonomisk, men med de udvalgte artister lover det godt for den kommende turné, fortæller Jeppe Vind fra Horsens og partnergruppen.

Seks stærke bands med lokal opbakning
Igen i år byder ROCK THE REGION på et varieret line-up af musikalske genrer, så publikum kan glæde sig til en spændende koncertaften, når turnéen rammer deres by. Koncertaftenerne kommer til at byde på både elektronisk musik, hiphop, rock og pop, og alle byer på turnéen har et band med i programmet. Hjemmebanefordelen er et væsentligt element på turnéen:

Hjemmekoncerten på turnéen giver hver artist en mulighed for at præsentere sig for et lokalt publikum i de bedste rammer. Forhåbningen er, at det lokale publikum kommer ud for at støtte op, for så samtidig at få en ny oplevelse med de fem andre artister, fortæller Rune Breiner fra Skive og partnergruppen. 

ROCK THE REGION 2018 præsenterer:

Taxit (Skive) - https://www.facebook.com/taxitband/
Cloud Nine (Herning) - https://www.facebook.com/CloudNineTheBand
Hollow Birds (Horsens) - https://www.facebook.com/hollowbirds
Luna Lux (Holstebro) - https://www.facebook.com/lunaluxmusik
Sonic Moon (Silkeborg) - https://www.facebook.com/SonicMoonDenmark
Schwarze Fiktion (Aarhus) - www.schwarzefiktion.com 

årets line-up rummer spændende nye artister, samt et par med lidt flere år på bagen. Vi er derfor meget spændte på at kaste os over forløbet, og ikke mindst, komme ud på spillestederne rundt i regionen. Publikum kan forvente et skarpt koncertformat, med korte intense koncerter, så man kan få vagt appetitten på mere, fortæller Frank Høgsberg fra Holstebro og partnergruppen.

ROCK THE REGION tager på turné i april og maj
I den kommende tid kan interesserede opleve bandpræsentationer, videoer, koncertopdateringer og i det hele taget følge projektet på facebooksiden: www.facebook.com/rocktheregiondk 

Oplev Rock The Region Live i følgende byer:

26. april: Black Box / Holstebro

27. april: Scene 7 / Herning

4. maj: Drivhuset / Skive

5. maj: Kedelhuset / Silkeborg

11. maj: SPOT Festival på Remisen/Godsbanen

19. maj: Rock The Region på Rabbithole Festival / Horsens 

Partnergruppen bag Rock The Region består af:
Kulisselageret/Musikstedet, Horsens
Musikforeningen KULT’en, Skive
Rytmisk Musik Holstebro
Rytmisk Musik Herning
Lydpotten/Muffis, Silkeborg
Musikforeningen MONO, Aarhus

Partnergruppen takker for godt samarbejde med Promus, DMF og Spotfestival.