Nyt fra MONO og omegn i maj

news 3Mer’ Monitor! 35: fokus på udlandet og kvinder i musik! • MONO Goes Metal på SPOT torsdag d. 10. maj • Rock The Region på SPOT fredag d. 11. maj • Inspiration: med Baest til udlandet • Eurosonic Festival for bands med udlandsambitioner • Mød musikbranchen på SPOT Festival • Servicemeddelelser:  Rygning er ikke tilladt i MONORAMA! / Tøm ikke øvelokalet på gangene i MONORAMA

 

Mer’ Monitor! 35: fokus på udlandet og kvinder i musik!

MONO er tilbage med magasinet Mer’ Monitor! med inspiration fra livet i musikbranchen. Følg med metalbandet Baest til Eurosonic i Holland og få inspiration til udlandseventyret, mød en musikalsk iværksætter med både forretningsforståelse og hjertet på rette sted, og mød ikke mindst Kristine Bjørg Markussen, der sætter pigerne i spil i den rytmiske verden. Husk at Mer’ Monitor! er inspiration, erfaringer og viden til musikere, og skulle du have en god historie, så tøv ikke med at kontakte hos. Magasinet udkommer omkring musikmiljøer i hele landet.

Læs Mer' Monitor! 35

Deadline for næste udgivelse er fredag d. 25. maj // materiale til mono@mono.dk ;

***

MONO Goes Metal på SPOT torsdag d. 10. maj

MONO rykkede sidste år på SPOT Festivalen med konceptet MONO Goes Metal og var ved at springe rammerne på Remisen, Godsbanen. En absolut succes. Derfor er vi i år gået i samarbejde med Train og Spot om et eksklusivt SPOT Metal event. Det indledes på Kulbroen med branche, pølser og fadøl, og rykker videre til spillestedet TRAIN, hvor det går løs til den lyse morgen. Oplev: Møl + Konvent + Childrenn + Slægt + Unseen Faith + Ethereal Kingdoms.

Torsdag d. 10. maj på Train // Gratis entré

Se event: https://www.facebook.com/events/2050312131906266/ 

***

Rock The Region på SPOT fredag d. 11. maj

MONO er også på SPOT Festivalen fredag d. 11. maj, hvor Rock The Region-turnéen rammer Remisen, Godsbanen. Turnéen er i øjeblikket på vej rundt i regionen og rammer byer som Holstebro, Herning, Skive og Silkeborg inden der står SPOT i kalenderen. Senere i maj kommer hele holdet også til Rabbithole Festival i Horsens.  Oplev seks udvalgte, en bred vifte af genrer og i et stramt koncertformat: Luna Lux + Hollow Birds + Cloud Nine + Taxit + Sonic Moon + Schwarze Fiktion. 

Fredag d. 11. maj kl. 19:30 (første koncert kl. 20:00) // Gratis entré (entré uden SPOT-armbånd).

Se event: www.facebook.com/rocktheregiondk 

***

Inspiration: med Baest til udlandet

Er en af drømmene eller visionerne for dit band, at tage på turné i udlandet? Så er det måske ikke så fjernt igen! Der er stor positiv opmærksomhed mod dansk musik i øjeblikket, hvilket Europas største showcase- og branchefestival  Eurosonic var et godt bevis på med deres ’Denmark Blooms’ fokus. Et af de danske bands der var med på festivalen, var Baest her fra MONORAMA. Hvordan det gik og hvordan de arbejder med udlandet, kan du læse om i Mer’ Monitor! 35 og lige her:

Læs med her: Baest: for fuld udblæsning i udlandet

***

Eurosonic Festival for bands med udlandsambitioner

I januar 2018 åbnede den Hollandske showcase- og branchefestival, Eurosonic Noorderslag, med et specifik fokus på dansk musik under overskriften ’Denmark blooms’. Dansk musik er en efterspurgt ’vare’ i europæisk sammenhæng, derfor kan der være god grund for ambitiøse bands at rette blikket netop her. Har du og bandet fokus på udlandet i den nære fremtid, så ansøg om en plads til 2019-udgaven af festivalen allerede nu.

Ansøgningsfrist er 1. september, men siden er åben nu: https://esns.nl/play-at-esns/ 

***

Mød musikbranchen på SPOT Festival

Omkring 300 internationale branche- og mediefolk er tilstede når SPOT Festivalen løber af stablen fra d. 10. til den 12. maj i Aarhus. SPOT+ er den del af festivalen der specifikt fokuserer på talks og seminarer om forskellige emner, der driver musikbranchen i øjeblikket. Her kan du både finde inspiration, nye viden og networke, ja og måske pitche dit band eller musikprojekt for fremtidige samarbejdspartnere.

Se mere om det hel på https://spotfestival.dk/spot-plus/ 

***

Servicemeddelelser:

Rygning er ikke tilladt i MONORAMA!

Vi skal lige minde om, at rygning ikke er tilladt i MONORAMA. Ryger du f.eks. i øvelokalet spredes røgen via ventilationssystemet. Rygning skal foregår udenfor, og du kan i den forbindelse glæde dig over at det er forår og snart sommer. 

Tøm ikke øvelokalet på gangene i MONORAMA

Gangarealerne i MONORAMA er i øjeblikket ved at flyde over af aflagte instrumenter, højtalere, møbler og lignende. Det er generende for færdslen i huset og ikke særlig kønt at kigge på. Tøm venligst ikke øvelokalet ud på gangen, men kør gamle møbler, defekt udstyr og andet til genbrug. Vil du dele gammelt grej, så læg en seddel ved grejet, skriv en kommentar i facebook-gruppen, men fjern selv resterne efter kort tid.