Live Camp fuldender Smukfestprogrammet med det bedste fra vækstlaget

LiveCamp2018Når Live Camp skyder Smukfest igang med tre dages warm-up fra den 5. august, bliver det med tidligere Rock The Region-deltagere, otte finalister i Karrierekanonen og masser af andre lovende acts fra vækstlaget

Det er en højtprioriteret del af årets Smukfest, at investere i det danske vækstlag. Hele tre dage med warm-up på camingområdet Kærligheden, er sat af til det bedste nye fra undergrunden.

Ialt er 27 bands og solister på programmet, heriblandt Gwænno og Nordnordnord, som var med i MONOs Rock The Region-projekt tilbage i 2016. Derudover kan man opleve den intense finale i årets Karrierekanon, samt en række andre bands, udvalgt af managers, bookere, festivaler og spillesteder.

Og der er meget på spil de tre dage Live Camp varer. Blandt de optrædende søndag og mandag udvælger en jury et band, som skal åbne Bøgescenerne på selve Smukfest om onsdagen, mens Tak Rock finder en udvalgt til P3 Scenen fredag.

Om tirsdagen står den på Karrierekanonen, hvor årets finalister kæmper om en af de tre pladser på vinderpodiet. Vinderne udråbes onsdag middag direkte på P3, hvorefter de træder ind i en fornem klub af bands som Magtens Korridorer, Minds of 99, Djames Braun og mange flere. Vinderne kan iøvrigt se frem til karriererådgivning, en plads på P3 Scenen i 2019, samt ikke mindst, rotation på P3 og P6 Beat.

Se hele programmet for Live Camp: https://www.smukfest.dk/shitdetlyjergodt