Fuld fart vækstlaget i august - og MONO er med

side camping4

Live Camp varmer op til Smukfest, Uhørt 2018 byder indenfor på Vesterbro og MONO Goes Metal i Mølleparken byder på 12 timer metalbrag under festugen. Tre events med i alt 80 upcaming bands og artister på plakaterne. Efteråret er skudt igang og MONO er med hele vejen.

MONO er tilbage efter en lang og varm sommerferie, og vi kaster os straks over sensommerens mange events der sætter den nye musik i scene.  

Smukfest lægger for med Live Camp og Karrierekanonen

Startskuddet lød søndag kl. 11 lidt syd for Skanderborg, hvor Smukfest den næste uges tid byder på musik og spas i bøgeskoven. Det hele starter på teltområdet KærligHeden, hvor de tidligt fremmødte festivaldeltager kan se frem til tre dage med ny musik fra Live Camp scenen.

Søndag og mandag byder Live Camp-scenen på 22 bands og artister, udvalgte af en lang række musikkens aktører. Og ud over mødet med at festhungrende, ungt publikum, dyste musikerne om at blive Live Camps Udvalgte, som bl.a. betyder åbningstjansen på Bøgescenerne på onsdag. Derudover er Talk Rocks bookere tilstede for at pege på deres udvalgte, som får æren af P3 scenen fredag kl. 12:00.

Tirsdag står i Karrierekanonens tegn, der traditionen tro afsluttes på Smukfest. Finalen byder på hård kamp mellem de resterende otte artister, som dyster om de tre vinderpladser. De tre vindere udråbes live på P3 onsdag fra kl. 12:00

Læs artiklerne: Følg med live fra Live Camp / Norske Liive blev Live Camps udvalgte / Glasstudie giver indblik i en ellers gemt verden på Smukfest / Karrierekanonen har sendt tre nye stjerneskud afsted

Se mere på www.smukfest.dk 

Uhørt 2018 tilbage med landets bedste lige nu

Med en af landets største og mest alsidige juryer, kan man roligt dukke op til Uhørt 2018 med forventning om at opleve nogle af de mest interessante nye navne på den danske musikscene. Udvælgelsen af de 39 artister er sket med deltagelse fra musikaktører fra hele landet, som har stemt blandt de over 700 ansøgere.

MONO er med som partner på festivalen, og det hele løber af stablen d. 24.-25. august på Vesterbro i København. 

Se mere på www.uhørt.dk 

MONO med Metalbrag i Mølleparken under Festugen

MONO Goes Metal er efterhånden blevet et fast punkt i årshjulet for enhver dansk metalfan, men festivalen i januar måned er en eksklusiv en af slagsen med kun 200 billetter i omløb. Konceptet har dog haft vokseværk og de seneste år har foreningen været med på både SPOT Festival og til Understrøm i Festugen, til stor glæde for de mange metalentusiaster i området. Det skønnes at omkring 1500 publikummer lagde vejen forbi sidste år i Mølleparken. 

Den 8. september er vi tilbage, og du kan altså helt gratis og over hele 12 timer opleve konceptet, som gør en dyd ud af at kuratere noget af det mest interessant metal og hardrock fra Danmark og det nære udland i åben luft. 

...og husk så at købe den MGM Festival 2019 billet i god tid.

Se mere https://www.facebook.com/events/447305282416197/ 

Billede øverst: smukfest.dk