Musikerdag Aarhus 2018 med brugtmarked

musikerdag2018 facebook eventheader udkast2Tag bandet med og bliv fyldt op med inspiration og ny viden, når MONO, Dansk Musikerforbund og ORA igen går sammen om Musikerdag Aarhus i MONORAMA. Denne gang kan du også købe og sælge brugt grej.

Det er fedt at skabe musik, øve og lægge planer for fremtiden med bandet. Det kan dog også være lidt en udfordring, ikke mindst når man er klar med nye numre og vil indspille, udgive og ikke mindst, ud på scenerne.

Hos MONO arbejder vi løbende på at støtte og hjælpe bands med koncertmuligheder, netværk og viden om branchen, så al den gode musik der skabes i og omkring MONORAMA kan komme ud og blive prøvet af foran publikum. Det er derfor en naturlig forlængelse af foreningens arbejde at tilbyde en dag, hvor vi samler en masse inspirerende indslag, og ikke mindst, muligheden for at du og bandet kan få noget med hjem.

Book f.eks. en bandsession, hvor du og bandet kan få feedback på musikken, hjælp til udgivelse, hvordan I styrker jeres profil online og mange andre ting. Vi sørger for at have kompetente folk på den anden side af bordet, der kan give konstruktiv vejledning. I kan også booke en tid med fotograf Morten Rygaard, købe formstøbte ørepropper og meget andet.

Sideløbende med alt dette, tilbyder vi også i år Brugtmarked, hvor du kan købe og sælge brugt udstyr. Brugtmarkedet præsenteres i samarbejde med 4Sound. 

Vi arbejder i øjeblikket på det samlede program, så gå ind og meld dig til på eventen og få de seneste opdateringer.

Facebook: https://www.facebook.com/events/2137720536473481/

Musikerdag Aarhus 2018
Dato: 6. oktober 2018
Adresse: Mono, Tomsagervej 25, 8230 Åbyhøj
Tid: 13.00 – 19.00