UHØRT 2018 klar med fuld plakat

Uhørt FB profil header 02 960x364UHØRT afslører den fulde festival-plakat med de syv sidste navne. Dermed er der lagt i ovnen til landets største vækstlagsfestival, og MONO er igen i år med som partner.

Med offentliggørelsen af de syv sidste navne er UHØRT nu ude med festivalens fulde musikprogram. Den 24. og 25. august byder UHØRT Festival på to dage pakket med 39 af de allernyeste navne på den danske musikscene.

Fordelt på tre scener vil ny og lækker musik fra hele 39 bands fylde Vesterbro i den sidste weekend i august. Det meget alsidige musikprogram byder på alt fra elektronisk R&B, hip hop og indie-rock til futuristisk psych-pop, metal og dance/EDM, så selvom der vil være musik, man ikke kender, er der noget for enhver smag. 

Festivalleder, Jesper Krüger, fortæller:

- Vi kan i dag endelig offentliggøre det fulde line-up, hvilket vi har glædet os helt vildt til. Og vi er sikre på, at folk vil få en masse, fantastiske musikoplevelser.

Og han tilføjer: “UHØRT handler om det uhørte, der bør høres, og årets festivalprogram understreger præcis dét, netop fordi det er spækket med al den musik, du ikke anede, du vil komme til at elske.”

Alle 39 bands er udvalgt i samarbejde med Danmarks største lytteudvalg på 35 personer. Udvalget består af bookere, pladeselskabsfolk, musikere, radioværter og musikjournalister. 

De 7 sidste navne er: 

A KIND OF MAN - Følsom, energisk og opløftende indie-rock

BENEATH THE SILENCE - Melodisk metal med fokus på tunge groovy riffs og en stærk vokal i fronten. 

IDA RED - Fængende, dansksproget pop leveret med tekster, der taler til publikum.

TURQUOISE SUN - Surfet, futuristisk psych-pop fyldt med cremede retro-synths.

ØYA - Alternativ pop båret af nærværende vokaler, sitrende guitarer og pulserende synths.

Om UHØRT Festival    

UHØRT Festival er landets store festival for den allernyeste musik. UHØRT er en non-profit festival, som finder sted hvert år i august. 

Hvornår: D. 24.-25. august på Vesterbro   

Hvor: Enghavevej 80-82, København V    

Billet: https://billetto.dk/da/e/uhort-festival-2018-billetter-273237/

FB-event: https://www.facebook.com/events/411857685923518/

Læs mere: http://www.uhoert.dk og https://www.facebook.com/uhoert/