Workshop i SoMe

sociale medier 770x272

Det kan næsten være uoverskueligt hvordan du holder dig selv og bandet skarpe på de sociale medier, men kom til workshop om PR & SoMe med Eva Laksø, og få fod på det grundliggende.

 

Står du med en udgivelse, en koncert eller en festival? Så få styr på hvordan du bedre kan arbejde med din kommunikationsstrategi, dit pr-arbejde og din tilstedeværelse på de sociale medier, når Promus inviterer til heldagsworkshop med kommunikationseksperten Eva Laksø, lørdag d. 3. november! 

Kurset giver en indføring i kommunikation af musikaktiviteter gennem undervisning i PR og brug af sociale medier. Kurset giver dig konkrete redskaber til at lave og eksekvere din egen kommunikationsplan med vægt på en PR eller social media-kampagne gennem både undervisning og workshop.

Underviser er Eva Laksø, som har mere end seks års erfaring med kommunikation i musik- og kulturbranchen for både arrangører og artister. 

Eva er BA i Music Management og arbejder som kommunikationskonsulent hos Golden Days med ansvar for festivalerne Golden Days og Blooms kommunikation, og har tidligere været kommunikationsansvarlig for Frost Festival i København.

Workshop: Dato: 3. november 2018

Tid: 12:00 - 18:00

Sted: A-lab, Promus - Vester Allé 15 - Aarhus C

Deltagelse er gratis – læs mere her om ansøgning og deltagelse: http://www.promus.dk/Nyheder.asp?AjrDcmntId=923