BAEST: et monster af en succeshistorie

BaestGaffaMetalbandet BAEST troner denne måned på forsiden af musikmagasinet GAFFA, topper vinyllisten og har allerede Copenhell, Roskilde og udenlandske branchefestivaler på cv'et. På Musikerdag Aarhus får du indblik i strategierne bag successen. 

Der er som altid aktuelle emner fra musikkens verden på programmet, når Musikerdag Aarhus går i luften d. 6. oktober. Denne gang byder Promus og Music City Aarhus på en snak om metalfænomenet BAEST og historien bag successen.

Mød her bandets manager, Jens Uhre Karlsson, og hans mentor, Toke Holt, i en samtale med Carsten Holm. I anledningen af udgivelsen af bandets nyeste opus, ”Danse Macabre”, inviterer vi til historien om bandet, der fra øvelokalet i MONO på nærmest rekordtid har sat deres aftryk på den internationale metalscene.

// Se programmet og hvordan du deltager i Musikerdag Aarhus 2018 //

Fra Roskilde Rising over Copenhell, til internationale branchefestivaler som Eurosonic, By:Larm og SPOT Festival, fra D.I.Y. til kontrakt med Century Media. Men hvordan håndterer man denne hurtige udvikling for et band som manager?

Det er grundtemaet, når Baest’s manager, Jens Uhre Karlsson, fortæller om hans arbejde – og især samarbejdet med mentoren, Toke Holt – tidligere manager for Volbeat, og nu en af bagmændene bag Copenhell.

Se det øvrige program Musikerdag Aarhus 2018