Forstå musikbranchen med Music Biz Mondays

promus

Når der virkelig skal fart over bandprojektet, så skal man kende lidt til den branche man er en del af: Hvordan er det for alvor man profilerer sit band og sin musik? Det kan du komme tættere på med Music Biz Mondays

 

Promus er nu klar med en ny omgang Music Biz Mondays - et "fagligt møde" for nye musikbranchefolk, der er i gang med konkrete projekter, men som ønsker at styrke deres kompetencer og netværk. Denne gang strækker forløbet sig over 5 mandage i foråret '19, så det er helt oplagt for bands og aktører, der skal spille SPOT til maj næste år. Begrænset antal pladser, så ansøg nu!

De fem forårssessions vil have fokus på primære arbejdsområder i musikbranchen og lægger ud med en generel brancheintro, efterfulgt at sessions med fokus på: artist management, pr/sociale medier, digital distribution og kontrakter & aftaler – sessions, der alle vil blive ”håndholdt” af en række professionelle branchefolk. 

Mandag: 18.2.: Brancheintro – pengestrømme & aktører, SPOT Festival & MXD - v/Jesper Mardahl/Promus

Mandag: 25.2.: "The Art Of The Deal": Introduktion til kontrakter og rettigheder – samt gode råd omkring forhandling omkring internationale aftaler i forbindelse med SPOT Festival - v/Mik Christensen/Mermaid Records

Mandag: 04.3.: Presse & SoMe – hvordan man bedst styrker sin tilstedeværelse og profil på de forskellige medieplatforme - v/Emil Berndsen/Nordic Waves

Mandag: 18.3.: Artist Management – musikbranchens ”chief whip”! v/Toke Holt/Wannarock

Mandag: 25.3.: Streaming & udgivelse – hvordan man bedst arbejder med sine udgivelser digitalt - v/ Torsten Stistrup Cubel/DanMark Digital Distribution.

Alle sessions foregår i tidsrummet 16.00-19.00 - Promus, Vester Allé 15 - 8000 Aarhus C

Det er dog vigtigt at understrege, at deltagernes egne projekter og faglige udfordringer gerne skal inddrages så meget som muligt i disse ”faglige møder”, således vi får skabt en stærk og seriøs platform for diskussion og vidensdeling. Holdet vil derfor også være begrænset til max. 10-15 deltagere.

Endvidere opfordrer vi til, at ansøgerne selv kommer med indspark til emner, der ønskes behandlet under de forskellige sessions.

Som nævnt er der begrænset antal pladser, så send din ansøgning, hvor du uddyber mere om dig selv, dit arbejde og forventninger - snarest muligt.

Du finder link til ansøgningen her: Ansøgning - Music Biz Mondays 2019 - udfyld og mail den til info@promus.dk

Husk det er "først-til-mølle" så din ansøgning nu!

Det er gratis at deltage på forløbet - og hvis du deltager på alle forløb, tilbyder vi dig en SPOT Festival/SPOT+-partout til den uhørt lave pris på 550,- DKK. (nuværende pris: 700,- DKK - pris op til festivalen: 900,- DKK)