pigeBEAT er tilbage i MONORAMA. Tilmeld nu.

cropped pigeBEAT 2019 facebook cover imageSå er tilmeldingen åben til årets udgave af pigeBEAT. PigeBEAT er en tre-dages camp d. 15.-17. april med komposition og bandsammenspil for piger ml. 14-20 år, som er vilde med musik og vilde med at skabe i fællesskab.

Er du pige mellem 14-20 år, tilbydes du tre intensive musikdage i Musikbunkeren i Gentofte, MONORAMA/Grobund Bandakademi i Aarhus, Spillestedet i Odense eller Tapperiet i Køge. Ved hvert bootcamp er der dygtige kvindelige banddoktorer, som vil vise dig og andre piger hvordan man skriver musik og hurtigt får det til at lyde godt sammen.

Du får oplevelsen af at spille i et band og du vil måske også blive bedt om at spille på andre instrumenter såsom trommesæt, elbas, elguitar med mere. Banddoktorerne skriver deres egen musik, der strækker sig lige fra lækkert popmusik til eksperimenternede improvisationsmusik.

pigeBEAT vil sørge for, så vidt muligt, at man er på hold med andre i samme alder.

De 12 fremragende banddoktorer, der står klar til at tage imod årets deltagere er:

Aarhus: Kajsa Vala, Dea Marie Kjeldsen, Margrethe May Gruhn og Mary Jean.

Odense: Stina Bekker og Anna Halkjær.

Køge: Una Skott, Jaleh Negari, Ida Kudo og Luna Erhasin.

Gentofte: Astrid Cordes og Sille Ellehammer.

Tilmeldingsfristen og betaling er d. 1. april og du kan tilmelde dig via dette link: https://place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=jmyr57vr9y

Pris: 400 kr. for alle tre dage inklusiv aftensmad tirsdag aften og snacks/frugt alle dage.

Vi glæder os til at se dig!