Oppenheimer Festival har åbnet for ansøgninger

Oppenheimer2019

Oppenheimer Festival har offentliggjort årets festival på RADAR d. 12. september, hvor der skal sættes fokus på fem artsiter. Søg senest d. 23. april, og få muligheden for at ekstra opmærksomhed fra publikum og udvalgte branchefolk.

Blandt hundredevis af ansøgere udvælges hvert år fem navne til at spille til Oppenheimer, der er en endagsfestival, som afholdes i midten af september i Aarhus.

Det er musikbranchen, som hvert år peger på, hvem der skal spille til Oppenheimer. Et bredt udvalg af folk fra musikbranchen sidder i Oppenheimers lyttejury og udpeger de fem navne, som bliver tilbudt en showcase på festivalen.

I forbindelse med Oppenheimer afvikles et Meet the Talent-netværksevent i samarbejde med PROMUS, hvor udvalgte artister får mulighed for at speed-date forskellige personer fra den etablerede musikbranche. Gennem årene er Oppenheimer blevet garant for ny dansk musik af høj kvalitet. Derfor er der også altid stor deltagelse fra interesserede koncertgængere såvel som folk fra musikbranchen, når festivalen afvikles.

Desuden får Oppenheimer stor bevågenhed fra pressens side – både i Aarhus, Østjylland og i landsdækkende medier. En showcase hos Oppenheimer kan således blive et vigtigt springbræt for aspirerende musikere, idet foreningen arbejder på at bygge bro mellem musikbranchen og vækstlaget.

Hvis du skal have muligheden for at blive udvalgt og spille til Oppenheimer 2019, skal du ansøge her: http://app.festivall.dk/application/6gAAAA/

Ansøgningsfristen er d. 23. april kl. 12:00