Sommerferie 2019 i MONORAMA

sommerferie 2019Sommerferien står for døren. Vi skal lade op i solen, så vi kan komme i stødet til en ny sæson i musikkens tjeneste. Sommerferien starter og slutter dog med masser af musik.

Det har været et travlt første halvår i musikkens tjeneste: MONORAMA pulserer af liv med nye såvel som trofaste medlemmer, vi har haft masser af projekter for musikere, vi har præsenteret mere end 30 bands ved forskellige koncertarrangementer, været på turné med vores fire år gamle projekt Rock The Region, udgivet Mer' Monitor! til musikere i hele landet og meget mere. 

Nu er det tid til at trække stikket og smide sig i en stol med en lidt mere tilbagelænet hældning.

Vi er dog ikke musiktosser for ingenting, så vi rammer naturligvis ferien ind bag tårnhøje mure af musik. Det betyder at Roskilde Festival bliver startskuddet på sommerferien, mens Smukfest i Skanderborg runder sommerferien af. 

At personalet i MONO/MONORAMA går på sommerferie betyder dog IKKE at MONORAMA lukker. Er du bruger i huset og har en personlig nøglebrik, så har du som altid adgang døgnet rundt, så du kan øve og hænge ud.

MONORAMA er på ingen måder tomt i sommerferien. Vores kære pedel, Bent, er naturligvis til stede. Derudover har vi vores trofaste ølmænd og gå-til-hånde-folk, Mogens og John. Samlet udgør de et trekløver, som er afgørende for et godt øvehus.

Opstår der en situation, hvor du har brug for at komme i kontakt med os, så kan det ske på følgende numre:

MONOs vagttelefon: 29645251 (Send sms med navn og hvad henvendelsen drejer sig om)

Bents telefon: 22973428 

God sommer