Breakdown af et hit Musikerdag Aarhus

Jeppe Pilgaard presse 1På Musikerdag Aarhus 2019 kan vi byde på et inspirerende oplæg med den pris-nominerede producer og sangskriver, Jeppe Pilgaard. Få indblik i hittets anatomi, når han bryder det ned i dets enkelte dele.

Vær med og bliv inspireret når sangskriver og producer Jeppe Pilgaard går bag om et hit, som har fået næsten 6millstreams på Spotify. Jeppe tager udgangspunkt i sangen ’WhatTheySay’ med Clara, for at give et indblik i hvilket elementer der ligger bag. Det gælder både sangskrivningen og produktionen.

Jeppe Pilgaard:

Jeppe Pilgaard er producer og sangskriver og har arbejdet med en lang række aktuelle artister, herunder danske såsom ANYA, Alexander Oscar, Clara, Nichlas Sahl, Stefan Hjort, Citybois m. fl. Jeppe arbejder også med stort fokus på det internationale, bl.a. sammen med Cutfather og en masse succesfulde, internationale sangskrivere.

Jeppe var nomineret som årets producer til CARL-prisen 2019 for sit arbejde med Clara, som han fandt, udviklede og fik signet ved Sony, og for sit udviklingsarbejde og udgivelse med Elisha

Oplev Jeppe Pilgaard på Musikerdag Aarhus d. 5. oktober 2019.

Breakdown af et hit præsenteres på Musikerdag Aarhus 2019 af Promus og Music City Aarhus.

Køb billet og mere info på: Musikerdag Aarhus i MONORAMA