Om streaming og playlister Musikerdag Aarhus 2019

danSkal din musik have mulighed for at ramme et større publikum, så skal den naturligvis ud i den digitale verden. Spørgsmålet er dog hvordan du får den placeret på streamingtjenesterne og ikke mindst, på de rette playlister.

Det er blevet nemmere at udgive musik. Blot smid den på youtube, så er den potentielt tilgængelig for hele verden. Om der sker noget er dog en anden sag. 

For at arbejde mere professionelt og målrettet med din musik, så er det vigtigt at få den placeret på streamingtjenesterne. Arbejdet er dog ikke gjort med det. Udgivelsen skal plejes, bl.a. ved at få den placeret på de vigtige playlister, hvor lytterne møder ny musik.

Dan Hougesen fra Danmark Music Group har siden 2005 arbejdet med digital distribution af musik, for både independent pladeselskaber og kunstnere fra hele verden. På Musikerdag Aarhus 2019 fortæller han om arbejdet med at placere musik på streamingtjenester, digitale platforme osv. Der vil være gode råd og tips til dig om hvordan du forbereder dig, følger op og arbejder løbende med din digitale udgivelse.

Musikerdag Aarhus 2019, lørdag d. 5. oktober i MONORAMA

Køb billet: 50,- kr. - Billet - Musikerdag Aarhus

Se mere Musikerdag Aarhus 2019 i MONORAMA

Event på facebook: https://www.facebook.com/events/635128153652795/