Find pengene til din musik Musikerdag Aarhus 2019

Magnus Grilstad Foto Tommy FrostFundraising! Hvordan er det nu lige du rammer plet når du søger penge til din musik? På Musikerdag Aarhus 2019 har vi sat to personer stævne, som har et unikt indblik i hvordan man skaber succes med sine ansøgninger.

Der skal midler til for at skabe solide musikprojekter. Om det er indspilninger, PR og udgivelseprocessen, turné eller andet, så kræver det en startkapital, som måske ikke lige ligger i bandkassen.

På Musikerdagen har vi taget sagen op, for at blive klogere på det at ansøge om midler.

Mød Kristina Holgersen, forkvinde for Statens Kunstfonds Legatudvalg for Musik. Kristina sætter spillereglerne for den gode ansøgning og legatudvalget for musik investerer årligt ca 17 miokr i danske komponister, sangskrivere og lydkunstnere. 

Kristina Holgersen FINAL 24X30 RGB PHOTO by Stephen Freiheit 1P6A0230Sammen med Kristina, har vi inviteret agent og manager Magnus Grilstad fra Wonderwhy forbi, for at fortælle hvordan man skaber succes når man søger midler. Magnus har de sidste to år fundet støtte til indspilning, PR og tryk for rigtig mange danske artister, og vil komme med sine do's and don'ts til fundingprocessen. 

Musikerdag Aarhus 2019, lørdag d. 5. oktober i MONORAMA

Køb billet: 50,- kr. - Billet - Musikerdag Aarhus

Få overblik over programmet på Musikerdag Aarhus 2019 i MONORAMA

Event på facebook: https://www.facebook.com/events/635128153652795/

 Foto øverst: Tommy Frost / Nederst: Stephen Freiheit