MONO Goes Metal 2020 - køb billet

MGMfestival2020Danmarks koldeste festival... ikke mindst hvis du ikke har billet! MONO Goes Metal Festival sætter ild til vinteren og fejrer vanen tro det nye år med et brag af et metalbal i slutningen af januar. Køb din billet nu.

Er du kender af MONO Goes Metal, så har du nok allerede sat kryds i kalenderen d. 24. og 25. januar 2020, hvis ikke, så kan vi anbefale at få det gjort. Det er dog ikke nok med et kryds i kalenederen. De seneste mange år har festivalen været udsolgt inden dørene åbner tidlig fredag aften. Vi anbefaler derfor både nye og gamle fans af festivalen, at få købt billet.

I øjeblikket arbejder MONO Goes Metals booking team på de sidste detaljer til årets lineup. Du kan følge med i bandpræsentationer på festivalens facebookevent - og du kan godt glæde dig til et brag af et event. Som altid med et par kendinge, nogle nye fremadstormende og interessante acts, samt det skæve og overraskende. 

Kun 200 billetter er til salg - et publikumsantal festivalen holder fast ved, for at skabe en unik oplevelse for alle. 12 intense koncertoplevelser, et par velassorterede barer med både fadøl og hurtige drinks, samt special øl, lækker whisky og rom. Og så ikke mindst den helt specielle stemning, som er MONO Goes Metal Festivalen i en nødeskal.

MONO Goes Metal fredag d. 24. og lørdag d. 25. januar 2020.

Billetpriser:
Partout: 210 kr. + gebyr
Fredag: 130 kr. + gebyr
Lørdag: 150 kr. + gebyr

Find din billet: https://bit.ly/32Yz2NU

Facebookevent: https://www.facebook.com/events/976832252656278/