Open-CALL! Music Cities Showcase @ SPOT Festival 2020!

MusicCitiesNetwork

Igen i år inviterer Music Cities Network til "open-call" til fjerde udgave af Music Cities Network Showcase, der finder sted, fredag d. 1. maj på Headquarters under årets SPOT Festival 2020. Så er du band eller artist fra Aarhus, har du nu muligheden for at komme til at spille sammen med ”band-kollegaer” fra enten Hamburg, Berlin, Bergen, Manchester, Reykjavik, Nantes, Groningen eller Sydney som en del af det officielle program.

Deadline for ansøgninger: 3. februar 2020!

Ud fra tanken om, at ”musikere møder musikere på tværs af grænserne og nye initiativer opstår”, opstod idéen om at skabe en særlig ramme hvor bands fra forskellige lande får mulighed for at optræde sammen, udveksle erfaringer og skabe nye relationer. Kort sagt; at finde "band-mates" mellem musikere fra andre lande.

Med vores nye initiativ, Music Cities Network, hvor vi søger at styrke relationerne mellem musikbyerne Hamburg, Berlin, Bergen, Manchester, Reykjavik, Nantes, Sydney, Groningen og Bergen.

Dette kombineret med Music Cities Networks i forvejen tætte samarbejde med SPOT Festivalen, gør det oplagt med muligheden for at præsentere nye talentfulde bands og solister fra de respektive "baghaver" under overskriften, Music Cities Network Showcase @ SPOT Festival 2020

Første omgang Music Cities Showcase fandt sted var i 2017 hvor følgende var på programmet Good News fra Bergen, SHI fra Hamburg og Drew fra Aarhus - og i 2018 havde vi fornøjelsen af Athletic Progression (Aarhus), Ilgen-Nur (Hamburg) og 9 Grader Nord (Bergen). 2019 bød på Niklas Runge (Aarhus), iris (Bergen), Inge van Calkar (Groningen) og Mayes (Hamburg).

Alle udvalgte bands og/eller solister optræder på samme venue, og Music Cities Network Showcase finder sted på Headquarters, fredag d. 1. maj 2020 fra 19:00 - 23:00.

Som udvalgt band/solist bliver man dermed også en del af det officielle SPOT Festival-program.

Bands og solister vil blive udvalgt til en såkaldt shortlist af en superkompetent fagjury, og herefter er det SPOT Festival der tager den endelige afgørelse.
Den benhårde jury offentliggøres senere!

OBS! Der er følgende betingelser for ansøgning:

• Du/I er hjemmehørende i Aarhus Kommune!
• Du/I har en vis erfaring og professionel tilgang til jeres musik – d.v.s. I har ”været omkring” på spillesteder og festivaler i noget tid, har udgivet jeres musik og har seriøse ambitioner.
• Du/I synger på engelsk! (SPOT Festival/Music Cities Showcase har musikeksport som mål!)
• Du/I forpligter jer på at være aktive i de netværksaktiviteter vi arbejder på at bygge op mellem de forskellige bands, samt at følge et rådgivningsforløb forud for SPOT Festivalen, som Promus stiller rådighed.

VIGTIGT!
Når du ansøger, så send links til max. 2 sange/tracks af din/jeres musik. 
Det skal være link til enten Soundcloud og/eller Spotify, da juryen modtager en samlet playliste med ansøgerne.

Vedhæftede MP3-filer (eller lignende) eller links til Dropbox m.v., godtages ikke.

Bands og solister må godt ha' professionel repræsentation i form af manager, booker, label m.v.!

Har du/I spørgsmål m.v., så skriv gerne til info@promus.dk - eller ring på 53 89 20 19

Hent ansøgningsskemaet /files/ARKIV/ANSOEGNING_MUSIC_CITIES_SHOWCASE_(1).doc og send det til info@promus.dk

VIGTIGT! Der er ansøgningsfrist, mandag d. 3. februar kl. 12:00!

Billede: (Promus) Athletic Progression - spillede både Music Cities Network Showcase på SPOT Festival og på Reeperbahn Festival