PigeBEAT 2020 i MONORAMA

Pigebeat2020Igen i år er der PigeBEAT i MONORAMA, hvor der er fokus på komposition og bandsammenspil for piger i alderen 13 – 20 år. Bagved står en flok markante kvindelige musikere, som viser vej og inspirerer. Der leges med lyde, så musikken flyder og taget til sidst løfter sig.

Fire dygtige kvindelige banddoktorer vil i løbet af bootcampen vise dig og andre piger hvordan man skriver musik og hurtigt får det til at lyde godt sammen.

Du få oplevelsen af at spille i et band og du vil måske også blive bedt om at spille på andre instrumenter såsom trommesæt, elbas, elguitar med mere.

Banddoktorerne skriver deres egen musik, der strækker sig lige fra lækkert popmusik til eksperimenterende improvisationsmusik. pigeBEAT vil sørge for, så vidt det er muligt, at man er på hold med andre i samme alder.

Bag PigeBEAT står Kristine Bjørg Markussen, som i år har inviteret musikerne Maria Dubbroe, Marie Frank, Sara Mouritsen og Nanna Schannong med på holdet. Er du pige i aldersgruppen eller kender du en, så hold øje med tilmeldingen. PigeBEAT arrangeres i Aarhus med Grobund Bandakademi og MONO.

PigeBEAT i MONORAMA d. 6.-8. April.
Tilmeldingen åbner d. 16. marts
Se https://www.facebook.com/pigebeat/