MONO GOES METAL

MGMweb

Mono Goes Metal er et frivilligtbaseret flagskib, med booker/promoter/co-afvikler/idémand og uslukkelig ildsjæl, Leifur, ved roret og en del af Musikforeningen Mono.

Lige som MONO altid har haft fokus på, har Mono Goes Metal fra første dag også været 100% målrettet efter at være de førende til at fremvise morgendagens absolut bedste talenter fra den spirende danske scene. I 2018 har MGM 10 års jubilæum, og kan derfor fejre en lang indsats for at gøre metalscenen stærkere og stærkere, ikke mindst via den årlige to-dages festival i januar.

Siden 2016 har vi haft et samarbejde kørende med Aarhus Festuge, og igennem deres UNDERSTRØM koncept, leveret 12 TIMERS gratis metal til det hungrende danske metalfolk i Mølleparken, hvor omkring 1.500 mennesker deltager.

I 2017 indgik vi i et samarbejde med SPOT Festivalen, hvor vi ligeledes med vanlig sans for høj kvalitet præsenterer en stribe nye stærke danske bands.

Vi har blandt andet præsenteret: I´ll Be Damned (1. koncert), Solbrud (3. koncert - første gang i Jylland), Huldre (4. koncert - første gang i Jylland), Bersærk (Vi præsenterede et par af deres aller første koncerter flere år tilbage, og lod dem vende tilbage og sejre som "hovednavn" i Mølleparken 2016). Fossils (Vi var de første til at præsentere dem til metalfolket, hvilket de stadig nyder godt af), ORM (1. koncert), Afsky (2. koncert. Det var Leifur der fik bagmanden Ole Luk overtalt til overhovedet at gøre det til et liveband.), Første DANSKE koncerter med: Skogen, Smothered, Interment fra Sverige. Unspoken og Diskord fra Norge, samt Wedeganger og The Blackest Grey fra Holland.

Festivallen og de mange enkelte events foregår på MONORAMA Tomsagervej 25, 8230 Åbyhøj/Aarhus.

Vil I gerne spille til Mono Goes Metal
så send en mail til leif.drahdk@gmail.com
FACEBOOK GRUPPE https://www.facebook.com/groups/171907496182264/

Se videoen nedenfor: