MONO i Stereo

Showcasen MONO i Stereo på RADAR, er din og bandets mulighed for at vise jer frem på et af landets bedste spillesteder.

MONO i Stereo har været en del af Musikforeningens årsprogram siden 2005, og er en unik mulighed for at vise bandet frem i de bedst tænkelige rammer. Igennem tiden har et utal af bands fået og grebet chancen, hvilket har skabt nogle rigtig fede koncertaftener. Det handler nemlig om at levere det bedste I har, arbejde for at sikre et godt publikum og gerne invitere repræsentanter fra pressen og branchen.

I 2015 udviklede vi samarbejdet med RADAR til nu fire årlige events, hvilket giver endnu flere chancen på scenen. Så hold jer ikke tilbage for at søge.

Aftenen består normalt af tre bands, der gerne står på tre forskellige trin i deres karriere. Spilletiden varierer fra 20 minutter til en halv time (evt. 35 min), fordelt således: 1. band (20min.) 2. band (25min.) 3. band / hovednavn (30-35min). Dette skaber en god dynamik for musikerne internt, samt for publikum.

Vi forventer at I engagerer jer 100 % i koncertaftenen. At I forbereder et stærkt og sammenhængende sæt, at I tager del i markedsføringen, bl.a. gennem det delte facebook-event der vil blive oprettet, samt PR på jeres eget initiativ.Skaber alle tre bands god omtale og et godt publikum, så vinder alle en super fed koncertaften. Kontakt gerne Stiften, Gaffa.dk, Sound Of Aarhus og hvem ellers I finder relevante.

RADAR optager koncerten på video.

De fire årlige events er fordelt med to i forårssæsonen og to i efteråret.

Ansøgningsfrister offentliggøres på mono.dk, i nyhedsbrevet og på facebook.

Du er også velkommen til uopfordret at søge og præsentere bandet på mono@mono.dk

Send link til materiale, pressetekst og bandfoto i høj opløsning.